Post by subrecanesla on Mar 12, 2022 0:25:48 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLeBRiTY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLeBRiTY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više kristala ▞▞▞
▞▞▞ BLeBRiTY 2022 version ▞▞▞
Pokušao ponovo. Najgluplja igrica ikad!!!
Kada vam je potreban način da budete druželjubivi i jednostavno se dogodi, ovo ćete pronaći u play storeu .1st. Igra je bila hit Obožavam ovu igru! Hvala na Dropu🎉
NEMOJTE KUPITI OVU APLIKACIJU/U KUPNJIMA APLIKACIJAMA, RUŠE SE I RAZGRAMCI JE NISU POPRAVILI U 2 MJESECA Deinstalirana, aplikacija loše kvalitete se stalno ruši i traži pretplatu od 3,00 USD mjesečno, NE HVALA. Neću platiti za nešto što je pokvareno.
Navijam za sve crne, ali ova aplikacija jednostavno nije moja šalica čaja. Nisam mogao shvatiti što da radim onda sam imao glavu preblizu telefonu i stalno je govorio ispravno i slikao? IDRGI? Sjajan koncept no
Ovo je bila zabavna ideja, ali kvarovi su smiješni. Nikada prije nisam doživio nešto slično. Ne mogu čak ni igrati igru kako treba sa svojim prijateljima jer se smrzava.
Digli smo našu zabavu na još jednu razinu! Tako zabavno! Video je bio smiješan!
Zabavna igra unatoč nekoliko bugova i propusta
Fruity Cat - bubble shooter! 解謎 wmdi
Preuzeto po drugi put jer se prvi put prisilno gasilo. Vidio sam još jedan oglas, pa sam preuzeo da pokušam ponovo. Isti problem. Kliknuo sam na ikonu da otvorim aplikaciju i ona se odmah zatvorila, a da zapravo ništa nisam učinila. Ne gubite vrijeme.
Stvarno je zabavno. Moja obitelj i prijatelji vole se igrati.
Zabavna igra i odlične kategorije. Ažurirano 2.11.21. Više ne mogu pristupiti neograničenoj verziji iako plaćam mjesečno. Mogu samo pretpostaviti da je to zbog cijene povećane na 4,99 USD, a moja originalna cijena je bila 2,99 USD. Ako je to slučaj, trebao sam dobiti 2,99 USD ili su trebali prestati skidati mjesečnih 2,99 USD s mog računa.
Zabavna igra s prijateljima i obitelji!
BLeBRiTY, Aplikacije na Google Playu
Vodi me u sjećanje ili da kažem unatrag!💯
Volite ovu igru
Najstrašnija igra i ja sam odrastao u toj eri. Mogli biste puno bolje od ovoga.
BLeBRiTY 雑学 rva
Pravila gdje su pravila...kako bilježi rezultate....što radiš kad tajmer još radi kad odgovoriš...definitivno ne kupuje
Plaća se neograničeno, imate pristup samo besplatnim karticama. Molim pomoć! Također - više opcija za malu djecu bilo bi sjajno. Igra životinja je sve što mogu igrati, a čak ni to nije sjajno.
Sjajna igra! Nekoliko kvarova, ali sve je u redu.
Aplikacija Charades! je Igre riječima aplikacija za Android iz FatChicken Studios Android Developer. ... preuzimanje datoteka BLeBRiTY APK za Android
BLeBRiTY 雑学 rva
Sviđa mi se igra, ali plaćati 3 dolara mjesečno je previše za malo vremena koje igramo. Ne želite kupiti igre samo u slučaju da se igra mora ponovno instalirati.
Game night just got blacker! BLeBRiTY is a new charades inspired game from Jesse Williams and his crew! Jesse Williams and his crew did it again!
Zabavna aplikacija. Koristit ću ovo na izletu za parove na koji idem za nekoliko dana. Vjerojatno ćemo dodati tekile 🤪 nekako lol.
sviđa se do sada
Zabavna igra, ali plaćati 3 USD svaki mjesec je prilično skupo, pogotovo ako je ne igrate uvijek. Najradije bih platio jednom, a zatim otišao odatle. Također se smrzava što smanjuje zabavu.
POPRAVI POPRAVI POPRAVI POPRAVI MOLIM VAS!!!KVARI MI RADE NA ŽIVAC
Igra je sjajna, ali ima puno kvarova na mom Androidu i trebala bi doći s paketom za kupnju više kategorija u odnosu na plaćanje za svaku kategoriju
Puno zabave. Sjajna obiteljska igra.
Volim ovu igru! Super je sladak i istina je da se formira LOL. Znam sve teme i to je najbolji nostalgičan osjećaj
Dobro, ali kvarovi
BLeBRiTY · Communicating Rooks, LLC · Trivia Games Just Got Blacker! Zarta - Bilgi Yarışması - Online & Sesli.
Mnogo smo se smijali jedno drugom
Plaćeno za igru od ripa. I svaki put se smrzavalo.
Zapravo je tako zabavno igrati. Stvarno me tjera na provjeru znanja. Totalno se isplati platiti i ima toliko različitih tema. Ocijenio bih to više, ali igra se dosta zamrzava pa moram izlaziti cijelo vrijeme da igram rundu, a onda će se opet zamrznuti.
Sjajna igra. Samo bih volio da je to jednokratna uplata, a ne pretplata.
BLeBRiTY ટ્રિવિઆ zhmi
Izvrsna obiteljska zabava
Dope Game Ažurirano s vremenom Definitivno pretplaćen Nema problema.mogućnost snimanja runde je izuzetno svježa i pomaže uhvatiti sjajan trenutak Nadam se da ćete nastaviti ažurirati da je to jedini način da ovo postane bolje