Post by comdaytrumteome on Feb 8, 2022 16:16:34 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli az összes hack ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Nem tölti be a játékot adatokkal, eléri a 76%-ot, és leül, majd visszavisz a főképernyőre, de betöltődik wifivel
Castle Fusion Idle Clicker Fritidsspill rjzc
Csak három csillagot szeretnék adni, mert nem tiszteli a játékosokat. Megszoktam, hogy szeretem játszani ezt a játékot. Ez sok különleges esetet foglal magában, mint a mi valós világunkban. Ez a másik kis gyönyörű világunk. De ez kétszeri frissítést kér (mindig mindig) .Nem vagyok rendben ezzel az esettel. És nem tudok megfelelő időben bejelentkezni az acc-omba.mindig kb vt percet kell várnom.miért?? Kérem, javítsa ki a problémát. Nem akarom telepíteni ezt a játékot.
Jó, de hirdetési probléma
Jób Enél nincs én ajánlom szerintem tölcsétek le a pkxd t is nagyon jó játék az is
Miért nem tudom játszani a játékot? Azt írja, hogy az illegális tevékenységek és játékok használata leáll. Még csak 13 éves vagyok, és a tabletemet használom. Nem tudom, ez mit jelent. Nincs semmi rossz a tabletemben.
Ez a játék eddig nagyon jó. Míg a legtöbb dolog, mint például a ház, a jármű és a bútor drága itt, némi türelemmel spórolhatunk egy kis pénzt a vásárlásukra (egy hét múlva már vettem egy 21 ezer házat). Vannak olyan napi küldetések, amelyekhez speciális bútorok kellenek, de ha nem volt ilyenünk, akkor hirdetéseket nézegetve befejezhetjük a küldetést. F2p játékos vagyok, így nem igazán bánom, és a hirdetések általában nem hosszúak
Legyen olcsóbb a bútor 20-100 dollárral. Mert elfogadható ár. Az esemény tételei maradhatnak az árban. A barkács résznek 100-580 dollárnak kell lennie. Az ésszerűen képes.
srácok, ha problémái vannak az alkalmazás frissítésével, tegye úgy, mint én. először el kell távolítania az alkalmazást, majd megpróbálja megnyitni az alkalmazást, majd olvassa el az összes utasítást, majd érintse meg a frissítés most gombot, és kész. remélem hasznos
Ezerszer jobb mint a PK XD!!!És nincs benne bug
Nagyon jó a játék 5/5
a játék felhív, hogy frissítsem az alkalmazást, de amikor megérkeztem a Playstore-ba, nem volt frissítés gomb, és most már nem tudok játszani a játékkal!
Nagyon jó játék
Folyamatosan kirúg a játékból, nem szeretem, szeretem, hogy lehet "Játszani együtt", de pls javítsd ki a kick out részt.
A világ legjobb játéka!!!!🥰😍🤩
Szép, de nem tudok pénzt megtakarítani, amikor a YouTube-on nézem, majd újraindult, annyira dühös voltam, aztán késés volt, ez a játék késés, javítsd ki 😡😡
Ez egy teljesen zseniális játék, és minden korosztály számára ajánlom. A lányom még csak tíz éves, és nagyon szeretünk együtt játszani, és néha a másik lányom is velünk játszik. Fantasztikus, és soha nem láttam még boldogabbnak a lányaimat!!! Szóval nagyon köszönöm, fantasztikus!!!
egyenesen, minden alkalommal, amikor minden rendszerfrissítést végez, teljesen kivesz a játékból, még az újratelepítés után sem engedi, hogy újraindítsa a játékot, mit javasolsz, miért mindig a 16-os kód van már fel sem tölt
Sziasztok fejlesztők, nézzétek, nem volt olyan rossz, amikor alfa volt, bár manapság 1200 gyöngyszemem van, és már nem tudom, mit csináljak vele, minden a raktárban van, például arany, bár költök pénzt erre a játékra? A pokolba sem, térj vissza az alfába, ha nem vagy jól, törlöm ezt a játékot, és megyek CodM-mel (;
Minden alkalommal, amikor a saját házamba próbálok menni, a #10003-as és a #11002-es hibaüzenetet kapom, és nem tudok "Játssz a barátokkal" funkciót, mivel hibát jelez, amikor megpróbálok követni vagy megidézni egy barátot. Kérjük, javítsa ki ezeket a problémákat, mivel ez akadályozza a játék nagy részét. Még mindig nem foglalkoztak vagy javítottak. Ez is csak az "English Town"-ban történik
Imádom ezt a játékot, de bonyolult, nagyon keményen kell dolgoznod, hogy csak ruhát vegyél, ezt utálom benne, de összességében jó
Nagyon örömteli játék. De a dolgok kicsit túl drágák. Csökkentheti😄
Bármennyire is élvezem ezt a játékot, örülnék, ha kijavítanák a bejelentkezéskor felbukkanó hibát, átmeneti hiba történt, ez annyira bosszantó.
Nos, szeretem ezt a játékot, de a frissítés után már nem tudok hirdetésekkel játszani, ami az összes ingyenes jutalom megszerzéséhez szükséges. Kérem, javítsa ki a problémát. Nem tudok 3x részmunkaidős állásaimból is megszerezni, ami megnehezíti a pénzt.
Szia Haegin! Lenne egy javaslatom, az általunk vásárolt, de használaton kívüli tárgyakhoz továbbadható, hogy ne halmozódjanak fel (tele) a raktárban. Ez a játék nagyon szórakoztató és addiktív, de az elmúlt hónapok nagyon bosszantóak, mert a rendszer gyakori karbantartása akár egy nap alatt is megismételhető. Miért?
Én azt hittem a frissítések be hogy mindig ki kell valamit Nem töröllek Ki bármit akkor még nem tudom De egyébként meg jó játék
Play Together معمولی lsar
Ez a kedvenc játékom, amit valaha láttam a világon. Van benne valami, ami ott van a való életben. Ez olyan, mintha elkezdené a második életet.
Play Together Diverse uoco
amikor frissítem és megnyitom a játékot, újra frissítést kér, de már frissítem, és ha játszani akarok vele, újra kell telepítenem a játékot, és ez minden frissítéssel gondot okoz.
Ez egy nagyon csodálatos játék. De kevesebb az érmém és a gyémánt is kevesebb. Így mindannyian kaphatunk ingyen Dimondot vagy hasonló titkos dobozt, amelyből nagy mennyiségű érmét kaphatunk, és Dimond elrejtőzhet egy titkos helyen. Ez nagyon csodálatos lesz. De ha mindezt javítja, a játék jobb lesz ennél. Ez egy jó játék, nagyon szeretem.
Play Together Thông thường rvb
Szerintem nagyon állat ez a játék🤟
Olyan jó játék! Minden szép ebben a játékban, de egy dolog miatt a munka drágaköveket vagy több csillagot ad nekünk, mert nehéz kiérdemelni! És ez azért van, mert nem vagyok játékos, ezért valódi pénzt használok, hogy több drágakövet szerezzen! 😭😔😭
Imádom ezt a játékot, minden tökéletes, minden percben ingyen érméket kaphat, és nem kell aggódnia semmiért. Ebben a játékban mindent megtehet! De már két napja nem tudok bejelentkezni a fiókomba, és azt írja ki, hogy "hiba történt a bejelentkezéssel." Nem tudom mi történt, engem is kirúg
A nehézkes, de játszható játék lehet
@haegin nagyon szeretem ezt az alkalmazást! De mindig van, hogy a Play Together nem válaszol, nem tudom miért! De azt hiszem, ez egy hiba vagy valami, ezért kérlek javítsd ki, 100%-ban szeretem ezt a játékot, ezért kérlek olvasd el ezt!
Ez tetszik, de a bútorok túl sokba kerülnek
Ez a játék nagyon szép, de most szinte minden új valódi pénzben vagy aranyrudakban van, és utálom, hogy csak ezért adok rá 2 csillagot, csalódott vagyok a közös játékban, mert nagyon jó frissítéseket hoz, de minden valódi pénz
A játékmenetben hiányzik a csillogás, az alapvető játékban, amelyek a minijátékok, túl sok a készséghiány. Néhányat túl könnyű, másokat pedig lehetetlen legyőzni. Annak ellenére, hogy ez egy hatalmas többjátékos játék, hidegnek és élettelennek tűnik. Kérjük, adjon hozzá több hasznos mechanikát és funkciót, hogy játéka kiemelkedjen, ahelyett, hogy kozmetikumokkal töltené fel a játékot.
Tehát erről a játékról minden alkalommal, amikor a szülővárosba mentem, azt mondta, hogy "nem lehet" vagy "nem telnek meg az utcák", és akárhányszor próbáltam elmenni a szülővárosba, ugyanazt mondja, és nagyon sok a lemaradás. És szeretném, ha meg tudnád oldani, köszönöm
Ez a játék csodálatos. Kerestem egy PKXD-hez kapcsolódó játékot, és megtaláltam ezt a játékot. Ez egy csodálatos játék, de hozzáadhat további minijátékokat, bútorokat, ruhákat és kameraszűrőket és matricákat.
Jó játék, ha gazdag vagy, ha nem vagy, nem zavarnám. A gazdagok úgy élnek, mint a királyok, mi, többiek nagyon keményen dolgozunk, és alig kapunk valamit cserébe. Minden nagyon drága, és mindig sok a karbantartás. Papíron szeretem ezt a játékot, de cserbenhagyó pénz.
Van egy hiba, ahol néhány házi kedvenc "gondolata" eltűnik, ha újra megidézem őket, ez késlelteti a növekedési folyamatot, mert meg kell várnom egy másik "gondolat" megjelenését, ami ritka. Ezenkívül sok termék drága, és darálnia kell, mivel a legtöbb dolog árának csak 20-15%-át kapja meg. És vannak olyan együttműködési témák, amelyek csak valódi pénzt használnak.
Play Together معمولی lsar
Letöltöttem, és folyamatosan azt mondta, hogy az alkalmazás leáll egy vpn miatt, és csak indítsa újra, és ez nem működik, korábban volt ilyen, és soha nem csinálta, és nagyon szeretném, ha ezt javítanák
Rendben, vagy törli a squid játékot, vagy ad hozzá egy új játékot az eredeti játéktól távol. A cuccok túl DRÁGÁK! AUTÓK ÉS HÁZAK! KÉRJÜK, TEGYE KEVESEBBÉ, ÚGY ÉRZEZZE MEG, HOGY PÉNZÉRT RABOLT MINKET!! EZ GYERMEKJÁTÉK! MIÉRT NEM TÁVOLÍTOD KI A SQUID JÁTÉKBÓL A GLITCH OUT DOLL AKA-T??? AZONNAL HAGYJON MEG A MAKE ME RAGE! HA NEM TUDOD MEGÉRTENI MIT ÉRZEK JELENLEG, CSAK TÁVOLÍTSA EL A HÜLYE SQUAD JÁTÉK BABA ÉS ÜVEGPADLÓ JÁTÉKOT KÉREM!! ÉS HOZZÁADJA A JÁTÉK ALAPJÁT! ÍGY JÖTTEM A VÁLTÓ
Kell még több mód a pénzszerzésre, mint például a kereskedés vagy valami, mert így nyerünk... Kevés pénz, de minden drága. A fejlesztő sem jó senkinek, láttam, hogy az emberek tegnap olyan drágaköveket kaptak, mint az 500, és amikor játszom vele. Csak 1000 pénzt adnak nekünk LOL. Új játékosként nagyon csalódott vagyok.
Minden idők legjobb játéka. Imádom ezt a játékot, és mindig szeretem a legjobb barátaimmal és unokatestvéreimmel játszani. Csak arra gondoltam, hogy a játékban készült fényképeket, arra gondoltam, hogy csinálhatnál egy szervert, ahol megoszthatjuk a játékban résztvevő barátainkkal. Pihenjen, ez életem legjobb játéka, és erősen ajánlott mindazoknak, akik tudni szeretnének a játékról.
Az új Halloween-frissítés valóban szemétség 6 hónapig ezzel a játékkal, és ez még soha nem fordult elő, de az új frissítés után a játékom 5 percenként újra és újra összeomlik, és a telefon kezdőképernyőjére kerülök, nagyon rossz élmény az általános grafika és vezérlők. jól vannak
Szeretem ezt a játékot! Nagyon jól szórakozom, amikor játszom! Néha kicsit késik, de nekem megfelel.Ennyit tudok mondani. / Imádom ezt a játékot! Nagyon sokat szórakazok amikor ezt játszom! Néha egy kicsit laggos, de az engem nem zavar. Ez minden amit tudok mondani.
Ez a játék a legrosszabb, mint az ml, mindig késik, legtöbbször nem tudom megnyitni, a játékosok elmennek, ráadásul a játék készítője ne figyeljen a játékosok javaslataira, =_= , javítsa ki a lemaradást
Eddig ez a LEGJOBB játék, hogy annyira kötődöm hozzá. Lehetőségem volt átalakítani a házam, főleg a belsőépítészeti tervezéssel, amit nagyon szeretek, és sok aranyos holmival. A csomagok néha igazán csábítóak a vásárlásra. Remélem, bár sok feladat vár a bevásárlóközpontban, a medencepartin vagy a tengerparti kávézóban. És elcserélhetem a jégérméimet készpénzre? Szerintem hiába csinálod a rénszarvas feladatot, ha már megvásároltad a cuccot az esemény küldetéséből.
Olyan drága elem, és olyan nehéz játszani.bored.this játék gyorsabbá teszi az akkumulátor lemerülését.
Play Together Diverse uoco
Hé. Körülbelül 10 napja játszom ezzel a játékkal és nagyon szeretem. De az a probléma, hogy nem tudok bejelentkezni a fiókomba. Megpróbáltam bejelentkezni, és azt írta, hogy hiba, és próbálkozz újra. Ezt többször is megcsináltam és még mindig hibáztam. Már nem tudom mit csináljak.